Becali: Eu fac echipa, eu fac tot, doar nu o să-l las pe Pedrazzini

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la Sport.ro, că el l-a sfătuit pe tehnicianul Marius Lăcătuş să demisioneze şi a precizat că de acum încolo el va decide echipa, nu îl va lăsa pe interimarul Massimo Pedrazzini să facă acest lucru.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Eu fac echipa, eu fac tot, doar nu o să-l las pe Pedrazzini

Becali: Eu fac echipa, eu fac tot, doar nu o să-l las pe Pedrazzini (Imagine: Mediafax Foto)

"M-am întâlnit azi (n.r. - duminică) cu Lăcătuş, m-a întrebat ce e de făcut în situaţia în care suntem. Eu i-am spus că depinde de el. Eu i-am spus părerea mea, să-şi dea demisia, să plece. Mi-a mulţumit pentru sfat. Cam un sfert de oră am vorbit cu el", a spus Becali, care a menţionat că Marius Lăcătuş mai are de luat banii pe ultimele două luni.

Gigi Becali a declarat că italianul Massimo Pedrazzini, până acum secundul lui Lăcătuş, va rămâne la conducerea echipei în ultimele etape ale Ligii I. "Pedrazzini va mai rămâne ultimele trei etape. De mâine voi fi prezent la fiecare antrenament al Stelei. Acum trebuie să mă gândesc la echipa pentru meciul cu Timişoara. Eu fac echipa, eu fac tot, doar nu o să-l las pe Pedrazzini. Trebuie să ajung cu echipa în Europa League", a explicat finanţatorul FC Steaua.

Becali a spus că se gândeşte la mai multe variante de antrenor, numele de tehnicieni pe care le-a pronunţat fiind Dan Petrescu, Basarab Panduru, Walter Zenga şi Cristiano Bergodi.

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua. "Antrenorul Marius Lăcătuş a demisionat duminică, 17 mai, din funcţia pe care o deţinea în cadrul FC Steaua Bucureşti. Acesta a luat decizia de a se despărţi de clubul nostru în urma unei discuţii purtate cu patronatul", a anunţat FC Steaua pe site-ul oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici