Becali: Eu nu mut echipa din Bucureşti, eu îi execut pe vagabonzi (AUDIO)

Finanţatorul Gigi Becali a declarat că nu va solicita să joace în alte localităţi ale ţării decât Bucureşti, aşa cum vrea Dinamo, subliniind că el îi "execută pe vagabonzi", deoarece dacă ar muta echipa ar însemna că îi este frică de suporteri.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Eu nu mut echipa din Bucureşti, eu îi execut pe vagabonzi (AUDIO)

Becali: Eu nu mut echipa din Bucureşti, eu îi execut pe vagabonzi

"La Steaua nu vor fi violenţe. Suporterii Stelei sunt oameni liniştiţi. Nu vorbim aici de 100 de derbedei, ăia sunt vagabonzi. Pe ăia putem să nu-i mai primim. N-aţi văzut? Suporterii Stelei i-au fluierat pe derbedei. Eu nu mut echipa din Bucureşti, eu îi execut pe vagabonzi. Dacă mut echipa, înseamnă că sunt slab şi mi-e frică de ei. Şi apoi, de ce să suporte milioane de suporteri stelişti pentru 20-30 de vagabonzi?", a spus Becali.

Întrebat ce măsuri ar lua împotriva suporterilor violenţi, patronul stelist a spus că dacă s-ar ocupa el ar fi ordine pe stadion. "Am văzut ce s-a întamplat la meciul lui Dinamo. Îi iei, îi arestezi, 5-6 luni puşcărie. Le-a dat doar amenda? Atunci o să facă iar. Fac orice. Hai să ne facem mendrele pe stadion şi luăm amendă. Dacă aş lua eu derogare de la jandarmerie, să mă lase pe mine să fac ordine măcar un meci, să nu-mi spuneţi mie pe nume de nu fac ordine", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici