Becali: I-am dat lui Argăseală 10.000 de euro pentru că nu a părăsit corabia

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, pentru Pro TV, că l-a premiat cu 10.000 de euro pe preşedintele CA Valeriu Argăseală pentru faptul că a rămas la sediul LPF până aproape de ora 02.00 în noaptea de vineri spre sâmbătă, când s-a anunţat decizia în cazul derbiului cu Rapid.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: I-am dat lui Argăseală 10.000 de euro pentru că nu a părăsit corabia

Becali: I-am dat lui Argăseală 10.000 de euro pentru că nu a părăsit corabia

"I-am dat 10.000 pentru devotament, pentru că nu a părăsit corabia. A stat pe corabie până la ultima suflare. Până la 2 noaptea am mai albit puţin", a spus Becali.

Comisia de Disciplină a FRF a acordat victoria Stelei, cu scorul de 3-0, în derbiul cu Rapid, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0, pentru giuleşteni, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună. Sancţiunea a fost dictată în baza articolului 83.2, raportat la art. 34 din Regulamentul disciplinar al FRF, iar FC Rapid a fost amendat şi cu o penalitate de 3.500 lei. De asemenea, clubul Rapid a fost sancţionat cu organizarea a două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise, în baza articolului 83.3, litera d, raportat la articolul 82.1 şi 3, literele a şi c, din Regulamentul disciplinar al FRF, şi cu o penalitate de 50.000 lei.

Decizia Comisiei de Disciplină a fost anunţată cu puţin timp înainte de ora 02.00, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după o şedinţă ce a durat aproape nouă ore, în cadrul căreia au fost audiaţi oficiali şi jucători de la Steaua şi Rapid, arbitrii meciului din etapa a XXIV-a şi observatorul Valentin Alexandru. Dacă oficialii rapidişti Constantin Zotta şi Nicolae Manea au părăsit sediul LPF la scurt timp după ora 00.00, Argăseală a rămas până la anunţarea deciziei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici