Becali: I-am spus lui Lăcătuş să odihnească titularii la Bistriţa

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la Sport.ro, că i-a transmis antrenorului Marius Lăcătuş să joace cu rezervele la Bistriţa, în meciul cu Gloria, din etapa a V-a a Ligii I, pentru a-i odihni pe fotbaliştii titulari în perspectiva returului cu Galatasaray.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: I-am spus lui Lăcătuş să odihnească titularii la Bistriţa

Becali: I-am spus lui Lăcătuş să odihnească titularii la Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Nici măcar nu mă gândesc la meciul cu Bistriţa. I-am spus lui Lăcătuş să joace cu rezervele şi să odihnească titularii. Este obligat să joace cu echipa a doua, pentru că Rădoi şi Goian nu pot juca. Mai sunt Toja, Ovidiu Petre.... Acum este momentul ca ceilalţi să demonstreze ce ştiu. Singurul care are o problemă medicală este Golanski, restul sunt apţi de joc miercuri. Nici nu mă interesează acest meci de la Bistriţa, chiar dacă nu câştigăm. Dar bine, vreau să câştigăm şi acolo, dar nu e aşa important", a spus Becali.

Gigi Becali a vorbit şi despre transferul lui Neşu la FC Utrecht: "De doua luni trimit oferte, dar nu am vrut să-l dau, însă dacă tot insistă să plece, ce să fac, să-l ţin cu forţa? Nu-i problema mea Neşu acum, nu e mare afacere. Preţul e un milion de euro plus TVA. Pe cine să aducem în loc? Revine Emeghara".

Becali a precizat că aducerea atacantului bolivian Ricardo Suarez Pedriel, care va sosi la Bucureşti la finalul acestei săptămâni pentru a semna contractul cu Steaua, l-a costat 250.000 de euro. "Impresarii care ni l-au recomandat pe Toja ni l-au recomandat şi pe el. Au zis că garantează pentru el, că e foarte bun. Costă 250.000, au spus că dacă n-am încredere, plătesc ei jumate şi îl ţinem în coproprietate. L-am plătit în întregime, că nu e mare lucru, e o sumă mică, îl vedem aici", a spus el.

Finanţatorul stelist a adăugat că a încasat 1,5 milioane de euro din vânzarea biletelor şi din drepturile TV pentru meciul de miercuri cu Galatsaray Istanbul, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor: "Jucătorii au cruciuliţe de la muntele Athos, aduse de mine personal. Aştept un meci mare cu Galatasaray".

Becali a menţionat că atacantul Vali Badea nu vrea să meargă la Gloria Buzău. "Eu am vorbit cu el şi l-am sfătuit să joace acolo şase luni, dar el nu vrea. Dacă juca acolo şase luni şi o făcea bine, se întorcea la Steaua şi avea o şansă în plus să joace", a comentat conducătorul stelist.

Gigi Becali a ironizat ultimele transferuri ale FC Dinamo, Gabriel Tamaş şi Julio Cesar: "Sunt cei mai tari, am început deja să tremur de frică. Pedriel? A, da, am vrut să-i fac în ambiţie lui Borcea. Ce rezultat vreau la Rapid - Dinamo? Nu e problema mea, câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia. Da, o să se repete cazul bricheta, o să arunce cu brichete".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici