Becali îi critică pe jucătorii Petre Marin şi Tudose

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a criticat, duminică, la Sport.ro, evoluţiile jucătorilor Petre Marin şi Alexandru Tudose din partida cu CFR Cluj, încheiată la egalitate, scor 1-1 (1-1), contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Becali îi critică pe jucătorii Petre Marin şi Tudose

Becali îi critică pe jucătorii Petre Marin şi Tudose (Imagine:Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"N-am de ce să fiu supărat, rezultatul e echitabil. În prima repriză, dacă marcau Stancu şi Toja câştigam, dar apoi au avut şi ei ocazii. Tudose era pe planeta Marte, iar Petre Marin parcă era pe Jupiter. Culio a făcut ce a vrut pe acolo, Petre Marin era depăşit. O sa joace Tall, Tudose e ridicol. Joci cu oricine, nu cu aşa ceva, ce, suntem pe podiumul de modă? Jucătorii de valoare nu se pierd cum s-a pierdut el", a spus Becali.

Gigi Becali a susţinut că portarul Ciprian Tătăruşanu şi-a spălat toate păcatele de până acum. "Meciul a fost de calitate, s-a jucat foarte avansat, nu s-a putut pasa, ambele echipe erau concentrate pe mijlocul terenului. Am jucat foarte bine, dar n-am avut apărare. CFR e o echipă tare. Tătăruşanu şi-a spălat acum toate păcatele, le-a şters cu buretele, a scos două goluri", a menţionat finanţatorul clubului la Sport.ro.

Întrebat ce jucători i-au plăcut, Becali a răspuns: "Szekely a jucat foarte bine, Toja mi-a plăcut iar. Kapetanos n-a fost în apele lui. Karamian va intra uşor-uşor în joc. Pleşan greşeşte, nu e prea concentrat. N-am avut o echipă foarte lucidă, dar s-a bătut şi n-am ce le reproşa. Sunt multe echipe în lupta pentru titlu, prima şansă o avem noi şi CFR, apoi celelalte".

Becali a comentat ironic prestaţia fostului jucător al Stelei, Nicolae Dică: "A jucat demenţial Dică, a atins mingea de trei ori".

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, în ultimul meci al etapei a XIX-a a Ligii I, golurile fiind marcare de Ricardo Cadu '35, pentru gazde, respectiv Bogdan Stancu '12, pentru oaspeţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici