Becali: Îi ofer lui Wesley 20.000 de euro pe an peste contractul pe care îl are la FC Vaslui

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că i-a oferit atacantului formaţiei FC Vaslui Wesley Lopes un salariu anul cu 20.000 de euro peste actualul contract, precizând că are nevoie de acordul scris al patronului Adrian Porumboiu pentru negocieri.

300 afișări
Imaginea articolului Becali: Îi ofer lui Wesley 20.000 de euro pe an peste contractul pe care îl are la FC Vaslui

Gigi Becali (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Dacă Porumboiu îi dă hârtie că are voie să negocieze - el are asta în contract - înseamnă că mai are de gând să-l dea. Dacă nu îi dă, înseamnă că totul a fost numai o chestie d-asta, o caterincă la mişto făcută. Eu am negociat deja cu impresarul. I-am zis că îi dau 20.000 pe an mai mult decât salariul pe care îl are la Vaslui. Impresarul a zis că jucătorul vrea să vină, dacă îi dau condiţiile de la Vaslui plus 20.000. Dar el trebuie să ia o hârtie de la Porumboiu. Wesley va fi ultimul transfer sau un alt număr zece", a spus Becali la DigiSport.

Wesley a revenit din vacanţă şi s-a antrenat, miercuri, cu lotul formaţiei FC Vaslui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici