Becali: Îl luăm pe Rui Duarte, îl vreau şi pe Teixeira, dar am renunţat la Chima

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că îl va transfera pe fundaşul dreapta Rui Duarte de la Rapid şi că îl doreşte şi pe coechipierul acestuia, Teixeira, dar a renunţat la atacantul nigerian Daniel Chima de la Molde.

215 afișări
Imaginea articolului Becali: Îl luăm pe Rui Duarte, îl vreau şi pe Teixeira, dar am renunţat la Chima

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Pe Rui Duarte îl luăm, am şi vorbit cu el. Răspund eu pentru el. Nu e nevoie de regulament de ordine interioară. La Steaua e regulamentul Becali. Ai întârziat o oră, te distrug. La Chima am renunţat, pentru că cer două milioane pe el. Pe Teixeira îl vreau, dar nu iau legătura cu el până nu se stabileşte treaba cu Rapidul. Acum vrem să-l luăm pe Tatu. Din vară o să vedem ce atacant luăm. Dacă intrăm în grupele Ligii Campionilor, o să iau un atacant, nu mai contează câţi bani dau", a declarat Becali la DigiSport.

Becali a reafirmat că nu mai poate să îl transfere pe mijlocaşul Alexandru Maxim de la Pandurii Târgu Jiu, deoarece preşedintele Marin Condescu nu doreşte să se despartă de fotbalist în această iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici