Becali îl trimite pe Mihai Stoica la doctor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îi cere public managerului general al grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, fostul său angajat, să nu mai vorbească despre echipa "roş-albastră", iar dacă nu poate să se abţină, să meargă la medic.

20 afișări
Imaginea articolului Becali îl trimite pe Mihai Stoica la doctor

Gigi Becali: Mihai Stoica să se ducă la doctor dacă are o obsesie cu Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Îl rog pe MM Stoica pe această cale să-şi vadă de treaba lui. Dacă voia, se angaja jurnalist şi atunci comenta, punea întrebări. Îl rog public să nu mai comenteze de Steaua. Dacă are o obsesie cu Steaua, să se ducă la doctor să se vindece. Să lase Steaua în pace, să-şi vadă de Urziceniul lui!", a spus finanţatorul stelist.

Becali a explicat că la Steaua nu există jucători nemulţumiţi financiar. "La Steaua nu există să fie cineva care nu a luat bani. Lui Neşu i-am dat drumul pe un milion, are hârtie semnată că nu mai are pretenţii financiare. Am auzit tâmpeniile lui Neşu, probabil îl instigă MM Stoica. 150.000 de euro au luat şase jucători, la ceilalţi în funcţie de cât au jucat. A fost marja de schimb valutar, dar spre exemplu, Rădoi a luat 1.604 euro în plus pentru asta. Nemulţumirea a fost pe seama fluctuaţiei, dar ce să fac eu? Nici ăia şase nu ar fi trebuit să ia primă întreagă, dar aşa am zis eu, că sunt jucători de bază. Păi Ghionea a luat 50.000 de euro cât a stat la Bologna, cadou, că aşa am vrut eu. Cine e nemulţumit la Steaua? Arătaţi-mi un jucător care spune că e nemulţumit!", a spus Becali.

"Mihai Stoica nu este nimic la Urziceni, nu are dreptul să semneze nici pentru zece euro acolo, nu are drept de semnătură. Nu va mai veni la Steaua şi ştie asta, ia întrebaţi-l, are o duşmănie cum nu am văzut. Eu am băgat furculiţa în capul lui în poza echipei din sala de mese. Am luat o furculiţă şi un cuţit şi i-am băgat în cap, i-am tăiat chipul. I-am băgat un cuţit direct in cap. I-am tăiat capul din poză, nu mai apare, au râs jucătorii. Pe MM îl ţineam de prieten. Nu aveam nevoie de el", a declarat Becali.

Finanţatorul stelist a prezentat şi partea pozitivă a activităţii lui Mihai Stoica la Steaua: "Ce a făcut el bun este că i-a adus pe Ochiroşii şi pe Nicoliţă. Şi pe Thereau, că am luat trei milioane pe el. Este băiat deştept, e adevărat. Cel mai mare merit al lui este că l-a adus pe Argăseală. Vă jur, ăsta e cel mai mare merit. Cred că are o obsesie să piardă Steaua, e prieten cu unii jucători de la mine, dar le-am zis să nu mai vorbească cu el", a spus Becali la Telesport.

Gigi Becali a menţionat că nu regretă că l-a adus la Steaua pe Mihai Stoica, deoarece i-a fost credincios şi a dus multe lupte alături de el, dar a precizat că acum îl deranjează prin ce spune. Becali a menţionat că fără preşedintele CA, Valeriu Argăseală, ar fi distrus, deoarece el face toată treaba la club, fiind indispensabil, nu ca Stoica.

Gigi Becali şi preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, au organizat, miercuri la prânz, o conferinţă de presă, la sediul clubului din Aleea Alexandru. Patronul stelist s-a supărat când a aflat că nicio televiziune nu va transmite în direct "evenimentul". "Începem când daţi în direct", le-a spus Becali jurnaliştilor. "Nu e în direct? Păi de ce? Dacă nu faceţi direct, ce să vorbesc, să mă daţi trei secunde? Mai bine fac o emisiune în direct. Ce, să dea ei 17 secunde? Vreau să spun nişte lucruri importante pentru club, că apoi începe campania electorală şi nu se mai poate", a spus el, ridicându-se de la masă şi plecând, alături de Argăseală.

După câteva minute, Becali s-a răzgândit şi s-a întors, adresându-se jurnaliştilor: "Sunt lucruri de vorbit, s-a ajuns prea departe", a spus el. "Înainte se spune că se dau prea mulţi bani, acum că nu se dau. Am nevoie de linişte la club. Sunteţi ca DNA-ul, degeaba încerci să explici că nu eşti vinovat, se agaţă de ce spui tu. Terminaţi cu atacurile! Mă gândesc că fie sunt atacuri politice, că vine campania, fie ale duşmanilor Stelei. Dacă ăia care vorbesc pe la televizor sunt tâmpiţi, daţi-i afară! Se spune pe la TV că Argăseală face numai ce îi spune Becali. Păi ce aţi vrea să facă, dacă e angajatul meu şi eu sunt patron? Ce să facă, ce vrea el? Face ce spun eu, de-aia l-am angajat. Spune tu, Vali!", i-a dat cuvântul Becali lui Argăseală.

"În orice societate comercială, trebuie să existe ordine şi respectarea ierarhiei. Sunt banii dânsului, e normal ca patronul să ştie de fiecare activitate", a spus Argăseală. "Vreţi ca angajaţii mei să nu facă ce zic eu?", continuă Becali, căruia îi sună telefonul, vorbeşte un minut, după care revine: "Nu face treaba aia, vine altul. Sunteţi intoxicaţi de mentalitate comunistă? Sunteţi tineri. Sunteţi îndobitociţi şi voi? Patronul e patron, ce spune, aia se face. Înnebunesc, nu înţeleg ce vreţi voi. Acum o să scrieţi: Becali dictator! Treaba voastră!", le-a spus Becali ziariştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici