Becali: Jignindu-mă pe mine, Boloni jigneşte Europa

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la Gsp TV, că a fost jignit de antrenorul formaţiei Standard Liege, Ladislau Boloni, care în acest fel i-a jignit pe oamenii care l-au votat şi a jignit Europa.

29 afișări
Imaginea articolului Becali: Jignindu-mă pe mine, Boloni jigneşte Europa

Becali: Jignindu-mă pe mine, Boloni jigneşte Europa (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Am salvat Steaua, am salvat fotbalul românesc. Acea persoană este europarlamentar votat de români, nu de maghiari. Acea persoană e George Becali, preşedinte de partid, care candidează la preşedinţia României. Îi jigneşte pe oamenii care m-au votat. Jigneşte Europa pentru că eu reprezint 500 de milioane de oameni", a declarat Becali la Gsp TV.

Becali consideră că Boloni nu este în măsură să vorbească despre el. "Vreau să ne uităm la cei 26.000 de fani şi la milioanele de fani care ţin cu Steaua, de ce la 1.200 de suporteri interzişi şi nu la sutele de mii? Tot respectul ca fotbalist pentru Boloni, pentru ce a făcut la Steaua. Ca om, nu are niciun respect din partea mea. Din punct de vedere moral, un om care a lăsat naţionala la jumătate de calificare, pentru nişte bani, nu este în măsură să vorbească despre Becali", a declarat Becali.

Gigi Becali a afirmat despre fostul conducător al Stelei, Ion Alexandrescu, a fost un mare conducător: "El a făcut performanţă şi era un om extraordinar de bun. Eu am spus un lucru: că lua bani la vânzare de jucători".

Antrenorul Ladislau Boloni a declarat, într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că iubeşte clubul Steaua la care a activat ca jucător, dar nu pe cel de astăzi, a cărui conducere jigneşte fostele glorii ale echipei. Boloni se consideră un norocos pentru faptul că, între 1984 si 1987, a putut face parte din legendara echipă Steaua, în care simţea "inteligenţa lucrând peste tot: din biroul lui Alexandrescu, până în vestiarul jucătorilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici