Becali: L-am transferat pe Tiago în schimbul a 225.000 de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că a obţinut transferul pe mijlocaşul portughez al echipei Estrela Amadora, Tiago Gomes, în schimbul sumei de 225.000 de euro, gruparea bucureşteană urmând să deţină 65 la sută din drepturile federative ale jucătorului.

18 afișări
Imaginea articolului Becali: L-am transferat pe Tiago în schimbul a 225.000 de euro

Tiago Gomes (Imagine: Mediafax Foto)

"L-am luat şi pe Tiago şi mă bucur că l-am mulţumit şi pe Cristiano (n.r. - Bergodi, antrenorul Stelei). El mi-a zis că are nevoie de un mijlocaş stânga şi unul central ca să poată lucra. Salariul lui Tiago va fi de 120.000 de euro, iar pentru polonez (n.r. - Rafal Grzelak) tot aşa. Tiago a costat 225.000 de euro şi deţinem 65 la sută din drepturile federative, dar pentru mine contează să joace, pentru că nu cred că va ajunge un jucător pe care să iau milioane. Nu mă interesează ce procent am din el", a spus Becali.

Tiago Gomes a evoluat în sezonul trecut la Steaua, el fiind împrumutat de la gruparea lusitană Estrela Amadora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici