Becali: La Steaua nu renunţ niciodată

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că se gândeşte să nu se mai implice în fotbal cum a făcut-o până acum şi că este posibil să mai ducă o singură luptă pentru a face ceva în fotbalul românesc.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: La Steaua nu renunţ niciodată

Becali: La Steaua nu renunţ niciodată (Imagine: Mediafax Foto)

"Va veni şi echipa să-mi ureze la mulţi ani şi să ciocnim un pahar de şampanie. Pe plan sportiv îmi doresc doar performanţă. Sunt multe de făcut, selecţie, şcoală de fotbal... E posibil să nu mă mai implic în ce înseamnă nedreptate în fotbalul românesc. M-am zbătut, dar am văzut că nu pot. E posibil să mai duc o singură luptă pentru a face ceva în fotbalul românesc", a spus Becali.

Totuşi, Becali a precizat că nu va renunţa niciodată la conducerea clubului Steaua. "La Steaua nu renunţ niciodată, e drogul pe care îl voi consuma până la sfârşitul vieţii. Fotbalul e cel mai mare stres, războiul ăsta depinde şi de jucători şi de noroc. Când câştigi ţi se duce tot stresul", a precizat Becali.

Comisia de Apel a FRF a păstrat decizia Comisiei de Disciplină în cazul "valiza cu bani" de depunctare a cluburilor Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj, precum şi suspendările dictate lui Gigi Becali, Anton Doboş, Petre Marin şi Gigel Coman, după partida din ultima etapă a sezonului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici