Video Becali: Lăcătuş va avea 200.000 de euro salariu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că noul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, va avea un salariu de 200.000 de euro şi o primă de încă 200.000 de euro dacă va câştiga cu formaţia "roş-albastră" un nou titlu de campioană.

2 afișări

"Încă n-am semnat niciun contract cu el, mi-a zis că visul lui e să antreneze Steaua şi l-am adus antrenor. La Steaua obiective nu sunt decât locul unu, doi, care pot duce în grupele Ligii Campionilor. În Liga Campionilor acum obiectivul este ce se poate face. Salariul lui Lăcătuş va fi de 200.000 de euro şi îi voi da încă 200.000 dacă ia campionatul", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că nu a luat în calcul altă variantă de antrenor în afară de Lăcătuş, în momentul în care a luat decizia de a-l înlocui pe Pedrazzini în funcţia de principal, după meciul cu Universitatea Cluj, pierdut, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-2. "După înfrângerea de la Cluj mi-am dat seama că trebuie să fac o schimbare şi am decis să-l aduc pe Lăcătuş. Aşa cum i-am dat o şansă lui Hagi, tot aşa i-am dat şi lui Lăcătuş pentru că merită. Ce alt antrenor în afară de Lăcătuş puteam să aduc? Dacă nu credeam în redresarea echipei prin aducerea lui Lăcătuş nu-l aduceam", a punctat Becali.

FC Steaua a anunţat, duminică, numirea lui Marius Lăcătuş în funcţia de antrenor principal, în locul tehnicianului italian Massimo Pedrazzini, care va rămâne secund, alături de Mihai Teja şi Andrei Speriatu. Lăcătuş va fi prezentat oficial luni, tot atunci urmând să conducă şi primul antrenament. Durata contractului pe care Lăcătuş îl va semna cu FC Steaua nu a fost precizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici