Becali: Lui Dică i-am mărit salariul cu 40 la sută

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, la Sport.ro, că atacantul Nicolae Dică a beneficiat de un tratament special, culegând cei mai mulţi "lauri", iar în urmă cu cinci zile i-a fost mărit salariul cu 40 la sută.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Lui Dică i-am mărit salariul cu 40 la sută

Becali: Lui Dică i-am mărit salariul cu 40 la sută

"Dică a spus nişte lucruri nu chiar adevărate. A zis că atunci când pierde echipa, el e vinovat. Nu e adevărat. Când n-a jucat bine, a fost criticat, când a jucat bine, a fost lăudat. Cei mai mulţi lauri el i-a luat. A luat 250.000 de euro împrumut de la mine ca să-şi ia casă, să nu stea cu chirie. Acum cinci zile a semnat un nou contract, mărire de salariu cu 40 la sută. I-am dat lauri sau nu? Şi i-am mărit doar lui, lui Goian şi Nicoliţă. Dacă nu avea valoare, îi mai măream salariul? Când a venit de la Piteşti avea 60.000 de dolari, acum are 250.000-300.000 de dolari salariu", a spus finanţatorul FC Steaua.

Gigi Becali a afirmat că Dică nu a avut o reacţie urâtă la adresa sa. "El e un pic mai sensibil, mai supărăcios. Recunoaşterea valorii lui a fost prin mărirea salariului, prin tratamentul special pe care l-a avut faţă de ceilalţi. I-am recunoscut munca, ce să-i recunosc, frumuseţea? Dică s-a apărat pe el. Nu destabilizează nimic declaraţiile mele. El va fi tot timpul acuzat dacă echipa nu merge bine. Echipa se mulează după el, trage echipa după el. Mâine (n.r. - miercuri) o să-i spun şi lui toate astea", a comentat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici