Becali: Lui Munteanu o să-i dau 130.000 de euro ca să încheiem contractul pe cale amiabilă

Finanţatorul clubului FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îi va mai da 130.000 de euro fostului antrenor al "roş-albaştrilor", Dorinel Munteanu, pentru a încheia contractul cu acesta pe cale amiabilă.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: Lui Munteanu o să-i dau 130.000 de euro ca să încheiem contractul pe cale amiabilă

Becali: Lui Munteanu o să-i dau 130.000 de euro ca să încheiem contractul pe cale amiabilă

"Am vorbit cu impresarul lui Dorinel şi a rămas să-i mai dau 130.000 de euro ca să încheiem contractul pe cale amiabilă", a spus Gigi Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că îi va mări contractul tehnicianului Marius Lăcătuş cu 5.000 de euro faţă de înţelegerea precedentă şi îi va mai da în plus 100.000 de euro dacă câştigă campionatul, faţă de prima iniţială de 150.000 de euro. "Lui Lăcătuş o să-i mai dau încă 5.000 de euro în plus la contract şi 100.000 de euro în plus, adică 250.000 de euro în total, daca ia campionatul", a menţionat Becali.

Citeşte şi:

Becali: Noul contract al lui Lăcătus va ţine până va avea o ofertă mare din străinătate

Munteanu: Consider că mi-am făcut datoria atât timp cât am fost la Steaua

Becali: Demiterea lui Dorinel m-a costat 200.000 euro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici