Becali: Meciul cu Unirea, cel mai important al sezonului

Finanţatorul grupării Steaua, Gigi Becali, a declarat că meciul din ultima etapă a turului Ligii I, programat astăzi, de la ora 20.30, pe teren propriu, în compania formaţiei Unirea Urziceni, este cel mai important al sezonului pentru "roş-albaştri".

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Meciul cu Unirea, cel mai important al sezonului

Becali: Meciul cu Unirea, cel mai important al sezonului (Imagine: Mediafax Foto)

"Este un meci foarte, foarte, foarte, foarte important. Nu e cel mai greu meci al sezonului, este cel mai important. Cel mai important pentru că dacă nu-l câştigăm se îndepărtează şi Dinamo şi Urziceni şi este foarte important. N-are nicio legătură cu meciul cu Fiorentina. La meciul cu Fiorentina suntem echipe de valori apropiate şi este o chestie de noroc. Nu cred că mai e nevoie de moral. Se mobilizează jucătorii la meciurile astea care sunt un fel de finale. Noi am intra în primăvara europeană şi am fi singura echipă românească în primăvara europeană", a spus Gigi Becali, la o întâlnire cu presa.

Becali nu poate să spună încă dacă îi place cum evoluează Steaua sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu, dar crede că se va lămuri după primele etape ale returului Ligii I. "Nu poţi să-ţi dai seama încă. O să vedem în retur, după trei, patru meciuri. Cert e că nu avem încă o echipă legată, ca să spun aşa. Echipele mari, cu mici excepţii, când s-au mobilizat, au bătut. Dacă eşti o echipă mare, când te mobilizezi la un meci şi vrei să-l câştigi, îl câştigi. Asta înseamnă o echipă mare. Ceea ce nu putem să spunem despre noi", a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist a anunţat că jucătorii împrumutaţi la Buzău, Eric Bicfalvi, Alin Liţu, Alexandru Tudose şi Jean Prunescu, sunt singurele transferuri sigure ale grupării din Bulevardul Ghencea pentru returul Ligii I. "La Steaua, la revedere cu jucătorii străini! Bine, sunt ăştia, Dayro Moreno, Zapata, Tiago, Kapetanos, care a convins în ultima vreme, care vor rămâne. Dar în viitorul apropiat, doi, trei ani, nu o mai vedeţi jucători străini. Nu se pune problema revenirii lui Vali Badea. Poate să revină, n-am nicio problemă, dar nu. Vali Badea am văzut cine e. Vor veni ăştia de la Buzău, Bicfalvi, Liţu, Tudose, Jean. O să vedem", a menţionat Becali.

El a precizat că nu va mai intra în polemici cu alţi oameni din fotbal, dar nici nu va părăsi viaţa publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici