Becali: Meritam victoria, chiar dacă nu am jucat extraordinar

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri seară, după remiza din derbiul cu Dinamo, scor 1-1, că formaţia antrenată de Marius Lăcătuş ar fi meritat să învingă, deşi nu a făcut un joc extraordinar, iar oaspeţii au fost o echipă "de jaloane".

18 afișări
Imaginea articolului Becali: Meritam victoria, chiar dacă nu am jucat extraordinar

Becali: Meritam victoria, chiar dacă nu am jucat extraordinar

"Trebuia să jucăm dezinvolt, să marcăm goluri. Am fost peste ei (n.r. - peste Dinamo), am dominat. Au avut un şut pe poartă şi a fost acel gol, de fapt autogol. Noi am dominat clar meritam victoria, chiar dacă n-am jucat un joc extraordinar. Am întâlnit o echipă care a băgat autobaza în poartă şi a fost greu să-i desfacem, putem să spunem şi aşa. Am vorbit ieri cu Turcu şi Borcea, au fost la palat, ei chiar vroiau un egal. Acum să nu se speculeze că am făcut un aranjament de egal. (...) Pe Dinamo o înţeleg că avea o presiune, iar noi nu poţi să spui că n-am jucat. Când eşti o echipă foarte bună, dacă nu o baţi pe Dinamo în situaţia asta nu mai baţi niciodată. Ei au fost un fel de jaloane pe teren. I-am spus lui Turcu la pauză: «Ce au sunt drogaţi, sunt ameţiţi, ce au?» Sunt ameţiţi dar noi nu înscriem, înseamnă că nici noi nu jucăm", a spus Becali, la Gsp TV.

Gigi Becali a precizat că s-a gândit să nu mai aibă emoţii la meciuri, ci să se uite la acestea ca la film: "M-am gândit că asta este şi că trebuie să fiu tare, să nu mă enervez, să nu mai am emoţii, să văd jocul de fotbal ca pe un spectacol. Să mă uit ca la un film".

El a menţionat că Steaua avea nevoie de victorie în derbiul cu Dinamo. "Steaua avea nevoie de victorie pentru că mai puteam spera la locul 2-3, acum nu mai putem spera la locul 2", a explicat Becali.

Gigi Becali a subliniat importanţa vitezei de joc în fotbalul actual: "Urziceniul nu joacă nu fotbal de mare valoare, dar joacă în viteză. Are un antrenor de mare valoare, îi bagă cu 2-3 zile înainte în cantonamente şi i-a învăţat să joace în viteză. Acum va lua Urziceniul campionatul, ei (n.r. - Dinamo) sunt blestemaţi".

Becali a spus că tehnicianul Marius Lăcătuş nu mai avea ce să facă în această seară pentru echipă, în mod normal totul ar fi trebuit să fie pregătit anterior. "Ce să facă Lăcătuş? Să joace el, să intre el pe teren, în locul lui Dayro Moreno? Să-l dăm pe el cu 10 ani înapoi şi să intre în locul lui Dayro. Sunt nişte întrebări incomode şi nici nu ştiu să răspund", a precizat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici