Becali: Mi-ar plăcea să îl am antrenor pe Răzvan Lucescu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la Sport.ro, că este posibil să fie adus un antrenor nou la Steaua şi a menţionat că i-ar plăcea să-l aducă pe tehnicianul Răzvan Lucescu de la FC Braşov, însă acesta nu vrea să vină.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Mi-ar plăcea să îl am antrenor pe Răzvan Lucescu

Becali: Mi-ar plăcea să îl am antrenor pe Răzvan (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu daca aş putea să îl iau pe Răzvan Lucescu...Şi-aşa mă înjură suporterii, vă daţi seama ce scandal ar ieşi. El este un antrenor foarte talentat. Mi-ar plăcea să îl am antrenor pe Răzvan, dar nu vrea să vină. Eu am vorbit cu el, principial, şi mi-a spus că s-a referit la altceva când a spus că i-ar surâde ideea să antreneze la Steaua. Răzvan este un antrenor foarte talentat, dar lumea nu crede încă in el. Este posibil să aflaţi de un transfer de antrenor la Steaua. Orice e posibil", a spus Gigi Becali.

Becali a menţionat că doar el se ocupă de transferuri la Steaua. "Nu ştiu ce mai e cu N'Doye. A fost o înţelegere la început, dar acum nu mai ştiu. Nu am mai vorbit cu Dorinel Munteanu. Nu ne consultăm în privinţa transferurilor. Le fac numai eu. Nu mai am bani, de unde să mai fac transferuri? Doar la schimb, dar nu prea găsesc. Nu facem niciun transfer şi nu a venit nicio oferta pentru niciun jucator de la Steaua, nu e nimic nou pe frontul de Vest. O să hotărăsc numai eu la Steaua şi o să jucăm în Liga Campionilor. Gigi Becali hotăreşte ce se întâmplaă la Steaua", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici