Becali: Mi-au fost stricate treburile pentru că am vorbit cu presa

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a spus, marţi după-amiază, că "treburile mi-au fost stricate pentru că am vorbit cu presa", declaraţie făcută după ce tehnicianul Gheorghe Hagi a anunţat că nu va reveni ca antrenor al grupării "roş-albastre".

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Mi-au fost stricate treburile pentru că am vorbit cu presa

Becali: Mi-au fost stricate treburile pentru că am vorbit cu presa (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Întrebat dacă negociază cu un antrenor venirea la Steaua, Becali a anunţat că nu va mai da detalii presei despre posibilii înlocuitori ai lui Victor Piţurcă. "Negociez, discut şi nu mai spun nimic. Cum vă spun, stric treburile. Nu mai spun presei şi îmi fac treburile. Îmi stric treburile mele de prost. Dacă nu vi le spuneam, poate nu le mai stricam. O să fac o conferinţă de presă când o să am ceva de anunţat şi gata", a spus Becali.

Întrebat de reporteri dacă este interesat de anunţul făcut de Gheorghe Hagi prin care spus că nu va reveni ca antrenor la Steaua, Becali a răspuns: "Mă interesează, dacă nu vrea să vină..."

Piţurcă a părăsit, duminică, funcţia de manager general al FC Steaua

după ce s-a certat cu patronul Gigi Becali, iar luni a organizat o conferinţă de presă în care a expus motivele plecării sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici