Becali: Mi-e teamă că Sporting ne va marca gol la Bucureşti; am avut cele mai mari ocazii

FCSB a remizat, scor 0-0, cu Sporting Lisabona în deplasare, iar rezultatul prestaţia echipei lui Nicolae Dică pe Jose Alvalade (0-0 cu Sporting în manşa tur a play-off-ului pentru Ligă) îi dă speranţe lui Gigi Becali pentru returul de pe Arena Naţională.

2 afișări

Finanţatorul FCSB a scos în evidenţă ocazia mare ratată de Enache în repriza a doua, iar un argument pe care l-a prezentat pentru meciul de pe Arena Naţională e revenirea lui Budescu în primul 11: "Mi-e teamă că o echipă ca Sporting ne va marca gol la Bucureşti. Numai dacă ne va ajuta Dumnezeu, tot aşa, să nu primim gol şi poate să dăm un gol... Cu toate că noi am avut cele mai mari ocazii. Enache a avut o ocazie clară, clară, clară. Am avut şi Alibec, şi Enache, singur cu portarul.

Eu zic că am făcut un meci mare. Mai mult se putea doar cu noroc. Nu am ştiu că vom întâlni o astfel de echipă, acum am cunoscut-o.

Ei nu sunt o echipă de nebătut, cred că o putem învinge la Bucureşti având de partea noastră publicul.

L-am pierdut pe Pintilii, dar îl avem din nou pe Budescu", a spus Becali, la Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici