Becali: Mutu nu a fost convocat pentru amicalul cu Polonia

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, luni, la Radio Toscana, că atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, nu a fost convocat la reprezentativa României pentru meciul amical cu Polonia, dar nu ştie ce se va întâmpla la următoarele acţiuni ale naţionalei, informează agenţia Calciomercato.

12 afișări
Imaginea articolului Becali: Mutu nu a fost convocat pentru amicalul cu Polonia

Becali: Mutu nu a fost convocat pentru amicalul cu Polonia (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Mutu nu a fost convocat pentru partida cu Polonia, dar vom vedea ce va fi în continuare. El va trebui să joace pentru Fiorentina şi să înscrie goluri. Acest lucru este cel mai important", a spus Becali.

În privinţa amenzii pe care atacantul român ar trebui să o plătească clubului Chelsea Londra, Becali a afirmat: "Muncim la acest caz şi sperăm că la începutul anului viitor se va da o decizie definitivă".

Becali a vorbit şi despe viitorul lui Mutu: "Adrian se simte foarte bine la Florenţa, dar vom vedea ce este mai bine pentru el şi pentru club. Mutu va împlini 31 de ani în ianuarie şi vom vedea ce propuneri de transfer vor exista pentru el. Vârsta şi banii pot aduce diverse schimbări".

Despre situaţia medicală a atacantului Fiorentinei, Becali a precizat: "La cum decurge perioada de refacere, putem spera că va în teren la meciul cu Olympique Lyon din Liga Campionilor. Adrian este o armă în plus pentru Fiorentina".

Atacantul formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost supus unei intervenţii chirurgicale, la 6 noiembrie, într-o clinică din Florenţa, la meniscul medial al genunchiului drept. Intervenţia chirurgicală a durat circa o oră, iar durata indisponibilităţii a fost estimată la aproximativ o lună.

Mutu a suferit o leziune la menisc la meciul câştigat de Fiorentina, scor 5-2, în compania formaţiei Debrecen, în Liga Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici