Becali: N-au vrut să învingă, altă explicaţie nu am

Gigi Becali consideră că Steaua a pierdut meciul cu Astra pentru că jucătorii şi staff-ul tehnic nu au avut o atitudine de învingători.

12 afișări
Imaginea articolului Becali: N-au vrut să învingă, altă explicaţie nu am

Becali: N-au vrut să învingă, altă explicaţie nu am (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt cei mai valoroşi jucători la Steaua. N-au vrut să învingă. Au zis «să ne bată pe noi Astra». Aşa de nebuni. Altă explicaţie nu am. Nu s-au luptat.

A fost «hai să mergem să ne distrăm la Ploieşti». Când ai 1-0 şi îţi dă Astra două goluri, ce e? Tot staff-ul are o vină, jucători şi cei care conduc clubul. Toate elementele care contribuie la momentul jocului trebuie să facă în aşa fel încât să câştige meciul. Dacă te duci şi pierzi la Astra, ce să mai zici? Ironic spun astea, dar până la urmă aşa e.

Când eşti echipă mare şi ai nevoie de trei puncte, baţi Astra, mai ales dacă ai şi 1-0. Încep şi eu să înţeleg atitudinea jucătorilor războinici, care câştigă meciul.

Dacă era Mirel Rădoi nu câştigam meciul ăsta? Cu ce să-l aduc înapoi, cu macaraua? Mirel Rădoi are un 1.700.000 salariu, cum să-l aduc?", a mai spus el.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 1-2 (1-0), de formaţia Astra Ploieşti, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici