Becali: Nu cred că Dragomir şi Sandu sunt vinovaţi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că nu crede că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, sunt vinovaţi de acte de corupţie sau de abuz în serviciu, dar mulţumeşte DNA pentru că, prin acţiunile declanşate, a rezolvat problema arbitrajelor.

170 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu cred că Dragomir şi Sandu sunt vinovaţi

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"Nu cred asta cu Dragomir. Nu era fraier Mitică să vorbească la telefon dacă era să fie. Mircea Sandu n-are nicio legătură cu abuzul în serviciu. Am şi eu mai multe informaţii, nu are nicio problemă Mircea Sandu. Dar eu îmi înclin pălăria în faţa DNA-ului pentru că aşa s-a rezolvat problema arbitrajelor. Chiar dacă s-au făcut abuzuri. Dar dacă nu era DNA-ul ăsta, era vai de capul nostru cu arbitrajele, ne luam la bătaie între noi, patronii între noi. De aia eu le mulţumesc din suflet. Arbitrajul e corect, i-a speriat", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

El a menţionat că fanul petrolist Dragoş Petru Enache care l-a lovit pe fundaşul George Galamaz a făcut plângere penală împotriva jucătorilor Martinovici şi Stanca, dar aceasta nu va avea niciun rezultat. "A făcut plângere penală împotriva lui Martinovici şi Stanca. Cred că deja unii au început să facă lobby pentru el. Poate aşa l-au învăţat avocaţii, dar nu o să ţină", a mai spus el.

Becali a afirmat că lui Galamaz îi va fi prelungit contractul cu Steaua, care expiră la finalul turului. "Galamaz îşi prelungeşte contractul când vrea el, mâine dacă vrea. Dacă vrea, aşteaptă o altă ofertă şi dacă nu primeşte tot şi-l prelungeşte cu Steaua. Şi cu Băcilă la fel. I-am zis, nu îi prelungeşte contractul Condescu, vine şi lucrează la Steaua ca fotbalist", a explicat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici