Becali nu dă Steaua pentru 50 de milioane de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, după negocierile avute cu investitorul Shon Mekyten, că acesta i-a oferit 30 de milioane de euro pentru a ceda 50 la sută din club, urmând să se mai negocieze asupra acestor detalii, informează Sport.ro.

16 afișări
Imaginea articolului Becali nu dă Steaua pentru 50 de milioane de euro

Becali nu dă Steaua pentru 50 de milioane de euro (Imagine: Mediafax Foto)

"Am negociat cu Mekyten, el a oferit 50 de milioane de euro pentru tot clubul, eu am cerut 80 de milioane. Discuţiile sunt deschise pentru 50 la sută din club. Îmi oferă 30 de milioane de euro. Totul va rămâne la fel, tot eu voi conduce clubul, dar el vrea să stea lânga mine în lojă", a spus Becali.

"I-am oferit lui Gigi Becali 30 de milioane de euro ca să-i fiu asociat. Mi-a plăcut în Ghencea", a comentat şi investitorul israelian, căruia Gigi Becali i-a arătat "casa şi oile", după cum a declarat oficialul stelist.

Cei doi s-au întâlnit, duminică seară, la reşedinţa finanţatorului stelist din Pipera, la discuţii luând parte şi omul de afaceri Nati Meir.

Citește și:

Becali a negociat vânzarea clubului Steaua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici