Becali: "Nu m-am supărat pe Hagi"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, pentru site-ul www.sport.ro, că nu a părăsit stadionul după numai 13 minute la meciul cu Ceahlăul din cauză că s-a supărat pe antrenorul Gheorghe Hagi.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: "Nu m-am supărat pe Hagi"

Becali: "Nu m-am supărat pe Hagi"

"Nu m-am certat cu Hagi nici înainte şi nici după meci. M-a supărat însă ceva, dar nu pot să spun. Am hotărât să nu mai dezvălui din casă. Steaua este familia mea. Pe Hagi nu pot să mă supăr. Înainte să-mi fie antrenor, nu uit că Hagi este naşul meu", a spus Becali.

Potrivit sursei citate, Becali intenţionează să-i ceară lui Hagi să renunţe la jucătorii Gabriel Boştină, Eugen Baciu şi Gigel Coman, care ar putea ajunge la Steaua II, formaţie ce evoluează în al treilea eşalon, sau la Gloria Buzău.

Gigi Becali a plecat supărat de la stadion în minutul 13 al meciului Steaua - Ceahlăul, din prima etapă a Ligii I, imediat după ce oaspeţii au deschis scorul, din penalti, prin Vranjkovici. "Nu stau să văd cum Steaua e condusă acasă de Ceahlăul. Am dat milioane pe jucători. Sunt supărat. Ştiu foarte bine pe cine sunt supărat", a spus Becali, după care a plecat în grabă, chiar în momentul în care Steaua restabilea egalitatea, prin Nicolae Dică, tot din penalti, în minutul 15. La final, Steaua s-a impus cu scorul de 2-1 în faţa Ceahlăului, golul victoriei fiind înscris tot de Dică, în minutul 63.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici