Becali: Nu mă afectează decizia FRF referitoare la delegări, pentru că am încredere în Lupescu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că decizia FRF de păstrare a modalităţii de delegare a arbitrilor şi neînlocuirea acesteia cu tragerea la sorţi nu îl afectează, deoarece are încredere în directorul general Ionuţ Lupescu.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Nu mă afectează decizia FRF referitoare la delegări, pentru că am încredere în Lupescu

Becali: Nu mă afectează decizia FRF referitoare la delegări, pentru că am încredere în Lupescu (sursa: MediafaxFoto)

"Nu mă afectează decizia FRF, care n-are nicio legătură cu ce voia CFR Cluj, nu mai au ei nicio putere asupra arbitrilor. Nu mi-e frică, pentru că am încredere în Lupescu. Nu mi-e teamă de Lupescu, mi-e teamă de unii arbitri. Nu de toţi, doar de unii", a spus Becali.

LPF a trimis, luni, la FRF, o adresă semnată de preşedintele Dumitru Dragomir, prin care cerea Comitetului Executiv să aplice solicitarea a 14 cluburi prim-divizionare de a modifica sistemul de delegare a arbitrilor.

Într-un comunicat publicat miercuri, FRF consideră că toate discuţiile care se poartă în jurul delegării arbitrilor, precum şi scrisorile formulate în acest sens de LPF şi de cluburile participante în Liga I contravin reglementărilor forurilor fotbalistice internaţionale, rămânând în vigoare hotărârea Comitetului Executiv din vară. Astfel, la 25 iunie 2007, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis, printre altele: "Delegările arbitrilor, arbitrilor asistenţi şi observatorilor de arbitri la jocurile din campionatul Ligii I, sezonul 2007/2008, vor fi făcute, după sistemul UEFA, de Ioan Angelo Lupescu, directorul general al FRF".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici