Becali: Nu mai are cine să dea tonul la agresivitate după plecarea lui Paraschiv şi Rădoi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, după ce a analizat meciul pierdut în compania formaţiei FC Braşov, scor 0-1, că echipei "roş-albastre" îi lipseşte un mijlocaş care să dea tonul la agresivitate în teren după plecarea jucătorilor Sorin Paraschiv şi Mirel Rădoi.

10 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu mai are cine să dea tonul la agresivitate după plecarea lui Paraschiv şi Rădoi

Becali: Nu mai are cine să dea tonul la agresivitate după plecarea lui Paraschiv şi Rădoi (Imagine: Mediafax Foto)

"Situaţia nu este una roz acum. La meciul cu FC Braşov jucătorii au avut o atitudine înainte să primească gol şi alta după ce au primit gol. După gol am văzut din partea jucătorilor dăruire, agresivitate. Acum trei-patru ani erau doi jucători care dădeau tonul la agresivitate, la luptă pentru Steaua, Paraschiv şi Rădoi. Acum noi nu avem acel jucător. Poţi să spui că este Ghionea, dar el este fundaş, e în ultima linie. Tonul trebuie să vină de la mijlocaşi sau chiar de la atacanţi. Cred că acest ton poate să-l dea Lovin, el este mai ambiţios. Dar nu ştiu dacă intră în vederile lui Lăcătuş. N-am să mă bag în alcătuirea echipei, ci doar la elementul care îi lipseşte, motivarea, moralul, atitudinea", a spus Becali.

Finanţatorul consideră că un alt motiv pentru care Steaua are rezultate proaste în ultima perioadă este lipsa discuţiilor lui cu jucătorii. "N-am mai trecut pe la echipă de luni de zile să vorbesc cu jucătorii. Marius mi-a mai spus să mă duc şi să-i încurajez pe jucători, dar i-am spus că am încredere în ei, că ştiu ei ce să facă. Trebuie să le iau frica şi presiunea pe care o au jucătorii. Există o frică de competiţie, este şi presiunea, sunt şi suporterii, toate acestea apasă pe umerii lor", a arătat Becali.

Gigi Becali a mai declarat că obiectivul echipei rămâne câştigarea campionatului. "Una dintre metodele pe care o să le folosesc, deşi nu o să o creadă nimeni, este că le voi spune că nu mă mai interesează campionatul. O spun acum, ca să vadă şi ei la televizor, dar noi tot la campionat tragem. Acum am schimbat obiectivul, până de Paşte vreau să fim pe podium. Acum nu ne mai interesează campionatul, dar tot noi îl vom câştiga. Am vrut să mă retrag o perioadă, am crezut că pot accepta locul şase, dar nu e deloc aşa", a mai spus el.

Mijlocaşul Florin Lovin, jucătorul despre care Becali afirmă că ar putea da tonul agresivităţii pentru Steaua în teren, a evoluat de la începutul returului doar 30 de minute, în partida de duminică, când l-a înlocuit pe portughezul Semedo.

Citeşte şi:

Steaua a fost învinsă, scor 1-0, de FC Braşov, în Liga I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici