Becali: Nu merg la Târgu Mureş să nu se interpreteze că vreau să vorbesc cu Boloni

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că nu va merge să vadă meciul echipei sale, din deplasare, cu FCM Târgu Mureş, pentru a nu alimenta zvonurile despre înlocuirea antrenorului Marius Lăcătuş cu Ladislau Boloni.

16 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu merg la Târgu Mureş să nu se interpreteze că vreau să vorbesc cu Boloni

Becali: Nu merg la Târgu Mureş să nu se interpreteze că vreau să vorbesc cu Boloni (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Ce mă interesează pe mine dacă vine Boloni la Târgu Mureş? Eu nici nu mă duc. Din respect pentru Marius, nu mă duc ca să nu vorbesc cu Boloni să nu se interpreteze", a spus Becali.

Gigi Becali a dorit să nege orice zvon legat de demiterea antrenorului Marius Lăcătuş şi înlocuirea acestuia cu tehnicianul Ladislau Boloni. "Nu mai inventaţi. De ce să întrebaţi de Boloni pe un om care are antrenor? Dacă am antrenor, de ce sunt întrebat toată ziua de Boloni, Olăroiu, Hagi, Bergodi. Când nu e, nu e. Toată ziua presa inventează antrenor la Steaua. Dar trebuie să aibă presa şi puţină ruşine de Marius Lăcătuş, care e antrenorul Stelei", a menţionat Becali.

Finanţatorul a explicat şi de ce tehnicianul Cosmin Olăroiu nu mai vrea să antreneze în România. "Olăroiu mi-a zis «Băi Gigi, am jucat semifinale de Cupa UEFA, am câştigat campionat, am jucat în Liga Campionilor şi mi se striga demisia. Păi aia e ţară să faci fotbal?» El ţine minte. Şi mai e şi datorită presei. Zice că stă liniştit acolo, nu există bălăcăreală, nu se dă cu noroi", a explicat Becali.

Becali a precizat că se va dovedi dacă selecţionerul Răzvan Lucescu este un antrenor norocos la sfârşitul campaniei de calificare. "Vom vedea dacă Răzvan Lucescu e ghinionist sau norocos la final. Noroc înseamnă calificare, ghinion înseamnă necalificare. Nu avem aşa mari valori, dar avem cât de cât jucători bunicei. Şi acum s-a întinerit lotul. Noi cu Italia am făcut egal, dar noi am jucat mai bine cu ei, în prima repriză am dominat clar, am avut ocazii clare, chiar şi în a doua repriză am fost mai periculoşi, chiar dacă au dominat ei", a explicat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici