Becali: O să contest amenzile şi la TAS, şi în civil, dar nu o să-i dau bani lui Dragomir

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat miercuri că va contesta amenzile dictate de Comisia de Disciplină a LPF la toate instanţele sportive, iar în cazul în care nu va avea câştig de cauză va face apel la instanţele civile, precizând totodată că îi va face plângere penală lui Dumitru Dragomir.

20 afișări
Imaginea articolului Becali: O să contest amenzile şi la TAS, şi în civil, dar nu o să-i dau bani lui Dragomir

Becali: O să contest amenzile şi la TAS, şi în civil, dar nu o să-i dau bani lui Dragomir (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Fac recurs. Merg peste tot şi în civil şi la TAS. Ce, o să-i dau bani lui Mitică Dragomir? Acum eu voi spune tot. Îi fac şi plângere penală acum pentru abuz în serviciu, pentru tot grupul infracţional pe care îl au ei acolo. Din moment ce el comandă acolo comisiile, a făcut grup infracţional", a spus Becali, la GspTV.

Gigi Becali a menţionat că nu o să plătească amenzile dictate împotriva sa în ultima săptămână, în valoare de 450.000 de lei. "Am făcut cerere de amânare, pentru că nu mai sunt la club şi trebuiau să trimită acasă citaţia. Mă-sa să plătească de acolo, de la Bălceşti, care nu are nici gard. Nu programează el pe Steaua? Eu ştiu ce i-ar trebui lui ăsta... Eu respect legile lui Dumnezeu şi pe asta mizează el. Ştiu ce i-ar trebui măscăriciului ăsta, e un nenorocit! Ştie el ce e aia civilizaţie?", a completat Becali.

La scurt timp după afirmaţiile lui Becali, a intervenit telefonic preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a declarat că el se va adresa Consiliului Europei şi DNA în urma ameninţărilor patronului stelist. "Asta este o ameninţare, m-a mai ameninţat. Şi pentru acest lucru vreau să fac o întâmpinare către Consiliul Europei, către DNA, către DGI să vedem dacă un europarlamentar poate să ameninţe un fost parlamentar", a precizat Dragomir, care a reafirmat faptul că Steaua riscă neprogramarea în campionat dacă Becali nu plăteşte amenzile.

Preşedintele Comisiei de Disciplină a LPF, Ion Neagu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a mai primit o suspendare de 12 luni şi o amendă de 300.000 de lei, pe lângă cea de 6 luni şi 150.000 de lei de săptămâna precedentă.

"Gigi Becali a fost sancţionat cu 12 luni de suspendare şi 300.000 de lei penalitate financiară pentru jigniri repetate la adresa conducerii LPF şi a membrilor comisiei din cadrul ligii", a spus Ion Neagu.

Liga Profesionistă de Fotbal s-a sesizat din oficiu privind declaraţiile lui Gigi Becali la adresa conducerii LPF şi a membrilor comisiilor din cadrul LPF.

Ion Neagu a precizat că Gigi Becali are la dispoziţie două zile pentru a face recurs la decizia Comisiei de Disciplină după ce i se va comunica decizia.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a mai fost suspendat, săptămâna trecută, de Comisia de Disciplină a LPF pe o perioadă de şase luni şi a primit o amendă în valoare de 150.000 de lei, pentru declaraţii jignitoare la adresa managerului general al FC Dinamo, Florin Prunea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici