Becali: O să propun înlăturarea lui Dumitru Dragomir de la LPF

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că va propune înlăturarea lui Dumitru Dragomir de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

48 afișări
Imaginea articolului Becali: O să propun înlăturarea lui Dumitru Dragomir de la LPF

Becali: O să propun înlăturarea lui Dumitru Dragomir de la LPF (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu o să propun înlăturarea lui Dumitru Dragomir. Dar să vedem dacă se va vota. Eu pe Dragomir îl ştiam un om deştept, dar e ceva în neregulă cu el. Asemenea greşeală nu îl vedeam să o facă. El e foarte abil... se întamplă ceva cu el... financiar, nu ştiu" , a spus Becali, informează site-ul sport.ro.

Gigi Becali a precizat că va dezvălui lucruri grave care se întâmplă la LPF: "O să fac o Adunare Generală şi voi aduce în faţă lucruri şi mai grave care se întâmplă la Ligă. O persoană care se dă moralitatea în persoană şi vorbeşte de dreptate, comisii şi TAS... este cea mai implicată în toate neregulile de până acum".

Becali a menţionat că va demonstra că FC Timişoara nu i-a plătit la timp banii tehnicianului Gabi Balint şi nu avea drept de programare în campionat, în retur. "Timisoara nu a avut drept de joc tot returul. Mă refer la cazul Balint. Normal, meciul cu Rapid nu trebuia să-l joace Timişoara. A plătit mai târziu banii către Balint. O să merg şi cu asta la toate forurile la care vom face plângere. Toate meciurile din ultimele 40 de zile, Timişoara trebuie să le piardă cu 0-3", a adăugat Becali.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, tot la Sport.ro, că nu poate fi înlocuit după acuzaţiile lui Becali. "Este de râs ceea ce se întâmplă, cu toate aceste acuzaţii aduse de Becali. El are o problemă, se ceartă cu toată lumea. Comisiile de la Ligă sunt autonome. Daca TAS dă alta decizie în acest caz (n.r. - cazul Varga-Bălan), eu pot să schimb comisiile, dar nu mă poate înlocui nimeni pe mine", a afirmat Dragomir.

Dumitru Dragomir a infirmat zvonul conform căruia în contractul său ar exista o clauză de două milioane de euro, în cazul în care este demis de la LPF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici