Becali: O să vorbesc cu toţi conducătorii din Liga I să aducem arbitri străini

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Unirea Urziceni, pierdută de echipa antrenată de Cristiano Begodi, scor 0-1, că va discuta cu toţi conducătorii cluburilor din Liga I pentru a solicita arbitri străini la meciurile din primul eşalon.

14 afișări
Imaginea articolului Becali: O să vorbesc cu toţi conducătorii din Liga I să aducem arbitri străini

Becali: O să vorbesc cu toţi conducătorii din Liga I să aducem arbitri străini (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum îmi dau eu seama cum a luat Unirea Urziceni campionatul. MM (n.r. - managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica) iese de pe bancă şi ţipă, pune presiune. De'aia l-a luat Bucşaru pe MM la Urziceni. M-am prins eu de vrăjeala lor. Acum o să vorbesc cu toţi conducătorii să aducem arbitri străini", a afirmat finanţatorul FC Steaua.

"Plătesc, n-am nevoie de arbitri români. E o strategie a lor (n.r. - Mihai Stoica şi antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu), pe care o fac demult. Ei au fost favorizaţi mereu, şi cu arbitri străini, când le-a anulat golul lui Dinamo, dar nu e treaba mea. Iese MM ţipă, iese Petrescu ţipă, îşi pun mâinile în cap şi-l dau afară pe Kapetanos", a spus Becali, la Gsp Tv.

Gigi Becali a spus că Sebastian Colţescu este un arbitru bun, dar e labil psihic.

"Am avut încredere în Colţescu. El e arbitrul bun, dar e labil psihic. Nu e bărbat. Nu poate Mircea Sandu şi nici CCA să ne conducă pe noi. Să vină arbitri străini şi cu asta basta. Nu se poate să vină MM, să ceară galben, şi tu să dai galben", a precizat finanţatorul Stelei.

Formaţia Steaua a suferit, duminică, primul eşec sub conducerea tehnică a antrenorului Cristiano Bergodi, după ce a pierdut derbiul etapei a III-a a Ligii I, în faţa echipei Unirea Urziceni, scor 0-1, ultima partidă înaintea manşei tur cu irlandezii de la Saint Patrick's Athletic, din play-off-ul Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici