Becali: Pleşan va evolua la Steaua în următoarele cinci sezoane

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, luni, că jucătorul echipei Poli Timişoara, Mihăiţă Pleşan, va evolua la echipa pregătită de Gheorghe Hagi în următoarele cinci sezoane.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Pleşan va evolua la Steaua în următoarele cinci sezoane

Becali: Pleşan va evolua la Steaua în următoarele cinci sezoane

"M-am înţeles cu Marian Iancu. L-am vrut de mult timp cu Mihăiţă. Aseară am văzut că Pleşan era să ajungă la Dinamo şi m-am decis să-l iau. Mi-a plăcut cum a jucat aseară. L-am sunat, am negociat, s-a sucit şi azi l-am sunat şi i-am spus: «Vino şi lasă-l pe Borcea». Am oferit doar bani Timişoarei", a spus Becali.

Mihăiţă Pleşan a declarat că a ales cu sufletul să vină la formaţia "roş-albastră", contând foarte mult că antrenor este Gheorghe Hagi.

"Am ales cu sufletul Steaua. Steaua e echipă mare, contează foarte mult că Hagi e antrenor la Steaua. Îmi doresc să câştig tot cu Steaua. Sunt convins că dacă alegeam acum doi ani şi jumătate eram mult mai sus în carieră, dar omul mai face şi greşeli", a spus Pleşan.

Mihăiţă Pleşan a afirmat că nu are rost să comenteze despre Dinamo, după ce duminică seară preşedintele clubului Poli Ştiinţa Timişoara, Marian Iancu, anunţase că fotbalistul este aproape de a semna cu gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici