Becali, prezent din nou la antrenamentul Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost prezent la şedinţa de pregătire pe care jucătorii stelişti o efectuază marţi dimineaţă, fiind pentru a doua oară în această săptămână când omul de afaceri vine la antrenamentul echipei sale.

20 afișări
Imaginea articolului Becali, prezent din nou la antrenamentul Stelei

Becali, prezent din nou la antrenamentul Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

Steaua a început antrenamentul de marţi la ora 11.00, Gigi Becali sosind la stadionul din Bulevardul Ghencea cu 20 de minute înainte de startul şedinţei de pregătire. El a părăsit arena din Bulevardul Ghencea în jurul orei 11.20.

"Bineînţeles că o să-i ajute pe jucători prezenţa mea la antrenamente. În trei săptămâni de disciplină maximă, de fier, o să vedeţi rezultatele în meciurie următoare", a precizat finanţatorul Stelei, la sosirea la stadion.

Întrebat ce schimbări a făcut până în acest moment la echipă, finanţatorul Stelei a menţionat: "L-am adus pe Rusu de la echipa a doua şi mai aduceam eu încă vreo doi jucători, dacă nu erau plecaţi".

Becali a menţionat că până în prezent nu a luat legătura cu niciun antrenor pentru preluarea conducerii tehnice a Stelei după demisia lui Lăcătuş, dar va face acest lucru în maxim două săptămâni. "Nu am vorbit cu niciun antrenor încă, am altceva de făcut acum. Peste o săptămână sau două, poate voi lua legătura cu cineva. Nu asta este problema acum cu antrenorul", a precizat patronul Stelei.

Conducătorul "roş-albaştrilor" a menţionat că se va consulta cu mai mulţi specialişti până va alege noul antrenor al Stelei. "Mă consult şi eu cu mai multă lume în privinţa antrenorului, fac o rugăciune ca să am inspiraţie. Vin zi de zi la antrenamente până la finalul campionatului. Eu am făcut-o, eu trebuie să o repar", a punctat Becali.

Finanţatorul Stelei a adăugat că are două mari regrete când se gândeşte la tehnicienii care au pregătit această echipă de când el este patron, faptul că Hagi şi Lăcătuş nu au reuşit în această funcţie: "Am două mari regrete cu antrenorii. Cel mai mare regret este că nu a reuşit Hagi, iar apoi Lăcătuş. Să zicem că ar mai veni odată Hagi, ce ar face? Totuşi, nu mai vine, este orgolios. Părerea mea e că el nu poate fi un antrenor mare. Pentru că este încăpăţânat şi îi lipseşte comportamentul cu oamenii. Dacă s-ar comporta altfel, ar putea fi un mare antrenor. Pentru că el munceşte şi îi place ce face", a completat conducătorul FC Steaua.

Gigi Becali a explicat care sunt motivele pentru care jucătorii stelişti nu mai vorbesc cu presa şi nu mai pot fi urmărite antrenamentele "roş-albaştrilor": "În cazarmă nu are voie nimeni să intre. Mă interesează să fie mai concentraţi jucătorii. De aceea nu vorbesc cu presa".

Tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat, duminică, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua, după o discuţie avută cu finanţatorul Gigi Becali. Interimatul la conducerea tehnică a Stelei este asigurat de italianul Massimo Pedrazzini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici