Becali s-ar mulţumi cu un egal la Cluj

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că un rezultat de egalitate în partida cu CFR Cluj, programată în etapa a IX-a a Ligii I, nu ar fi unul prost pentru echipa sa şi consideră că acest meci este mai important decât cel cu Fiorentina din Liga Campionilor.

19 afișări
Imaginea articolului Becali s-ar mulţumi cu un egal la Cluj

Becali s-ar mulţumi cu un egal la Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu CFR e meci greu. Şi pentru noi, şi pentru ei, mai ales pentru ei, că sunt la cinci puncte în urma noastră. Steaua nu se teme de nicio echipă, dar CFR este o formaţie cu care trebuie să dăm totul pentru a câştiga. Din punctul meu de vedere, meciul cu CFR e mai important decât cel cu Fiorentina, dacă batem îi lăsăm la opt puncte în urmă, e un adversar direct. Cu Fiorentina nu e decisiv, nu ştii dacă te califici nici dacă îi baţi, or dacă batem pe CFR rămânem pe primul loc, deci e puţin mai important. Mergem la victorie, dar un egal nu ar fi un rezultat prost. Steaua nu merge la egal nici cu Real Madrid. La egal, CFR rămâne la cinci puncte distanţă", a spus Becali.

Becali: E greu ca Steaua să fie învinsă, cu sau fără Rădoi

"Ei l-au dat, ce să regrete? Bine, deja l-au regretat probabil, dar ei au echipa lor, probabil nu se mai integra în echipă, la noi da. Fiecare cu strategia lui. Rădoi e apt, eu zic că poate juca. Eu aşa ştiu, că joacă. E greu ca Steaua să fie învinsă, cu sau fără Rădoi. Nu e imposibil, dar e foarte greu. La astfel de meciuri se spune că nu se joacă pentru bani, dar banii sunt un stimulent în plus. E glorie, performanţă, dar mintea jucătorilor tot la bani e, că îi cunosc. Steaua are 12.000 de euro la pachet de patru victorii. Altă primă pentru acest meci? E posibil să le-o spun înainte de meci, să vedem. Să dăm şi în România prime ca la marile echipe? Niciodată. Peste 50 de ani, când o să dăm noi banii ăia, ei or să dea dublu", a comentat el.

Becali a vorbit cu Lăcătuş despre situaţia echipei

"Am vorbit cu el despre problemele de la echipă, de cei accidentaţi... I-am zis: «Treaba ta, Marius, ştiu eu... tu ştii mai bine». Am vorbit de situaţia lui Ovidiu Petre, de Emeghara la Bologna, de Golanski care nu poate juca tot meciul... I-am spus că eu văd că meciul cu CFR e mai important, a fost de acord cu mine, putem decide campionatul, a fost de aceeaşi părere. Cu Fiorentina se poate întâmpla orice, te bate, care e problema? Important e să ajungem în grupe, ce se întâmplă după aia, cine zice: ia-mi Doamne? Jucăm şase meciuri cu echipe puternice, asta e important. Ne calificăm, e super, nu, nu e nicio problemă. Steaua nu a fost în mare formă cu Bayern, dar o să vedeţi că-i batem la ei acasă. Cel mai important meci e cu CFR, să scăpăm de ei, sunt periculoşi", a adăugat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici