Becali s-ar putea întâlni cu vicepreşedintele de la Genoa pentru Ştefan Radu (presă)

Cotidianul Il Secolo XIX scrie, joi, că impresarul Victor Becali, aflat în Italia pentru cazul Chivu, s-ar putea întâlni cu vicepreşedintele clubului Genoa, Giambattista Pastorello, pentru a discuta un eventual transfer al fundaşului dinamovist Ştefan Radu la nou promovata în Serie A.

1 afișare
Imaginea articolului Becali s-ar putea întâlni cu vicepreşedintele de la Genoa pentru Ştefan Radu (presă)

Becali s-ar putea întâlni cu vicepreşedintele de la Genoa pentru Ştefan Radu (presă)

Sursa citată confundă în continuare clubul Dinamo cu Steaua Bucureşti, dar notează şi că preşedintele Stelei, Gigi Becali, este fratele impresarului Victor Becali. "Singurul impediment în calea transferului sunt preliminariile Ligii Campionilor, lucru pentru care preşedintele Becali, (fratele impresarului) nu intenţionează să-l vândă pe fundaş", scrie Il Secolo XIX.

Publicaţia a italiană a scris, miercuri, că fundaşul Ştefan Radu a devenit principalul obiectiv pentru oficialii clubului Genoa, după ce aceştia nu au reuşit să-l păstreze pe Domenico Criscito, care a revenit la Juventus Torino după expirarea împrumutului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici