Becali şi-a revărsat furia pe fina Firea pentru starea gazonului de pe Arena Naţională/ Răspunsul primarului general: Nu e normal ca cei care ştiu situaţia să pună gaz pe foc

Primarul general al Capitaliei, Gabriela Firea, a fost tras la răspundere de finanţatorul FCSB, Gigi Becali, din cauza gazonului de pe Arena Naţională, transmite ProSport. Cea mai mare arenă de fotbal din România se află în administraţia Primăriei Municipiului Capitalei (PMB), iar stadionul poate fi închiriat cu până la 30.000 de euro, în funcţie de eveniment.

4237 afișări
Imaginea articolului Becali şi-a revărsat furia pe fina Firea pentru starea gazonului de pe Arena Naţională/  Răspunsul primarului general: Nu e normal ca cei care ştiu situaţia să pună gaz pe foc

Becali şi-a revărsat furia pe fina Gabriela Firea pentru gazonul de pe Arena Naţională. Ce avertisment i-a transmis primarului general patronul FCSB

Duminică seara, gazonul Arenei Naţionale s-a prezentat într-o condiţie inadecvată disputării unui meci de fotbal, fiind ars şi chiar fără iarbă în mai multe zone. Aspectul "covorului" de iarbă i-a înfuriat atât pe dinamovişti, cât şi pe FCSB-işti, care au criticat deciziile luate de PMB în ultima perioadă.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a ieşit public luni dimineaţa şi a criticat-o pe Gabriela Firea, care îi este fină, pentru situaţia de pe cel mai mare stadion al ţării. De asemenea, latifundiarul din Pipera a făcut trimitere şi la conflictul pe care Firea îl are cu Dragnea: "Faptul că am jucat în 10 oameni pe terenul ăsta m-a încântat într-un fel. Nu am vorbit cu ea, că era târziu aseară. Nu am vorbit cu fina, am vrut să-i dau un mesaj, dar era prea târziu. O să vorbesc astăzi. Eu cred că îşi dă seama că pierde foarte mult. Toată munca pe care o face şi tot războiul pe care-l duce cu Dragnea şi cu centura Capitalei şi cu toate astea or să pălească în faţa unui lucru minor. Adică pierde foarte mult politic. Şi asta face, meseria ei la ora asta e politica. Şi meseria şi-o pierde. Toate lucrurile bune pe care le face se anulează prin acest gazon, acest teren. Ce a făcut, aia, cu 3.000 de copii, s-a uitat. A pierdut mult, mult de tot politic. Dacă ei vor, pot să-l cumpăr eu (n.r. - gazonul) şi după aia să se scadă din chirie", a declarat omul de afaceri, la ProX, luni dimineaţa, după ce Dinamo şi FCSB au remizat, scor 1-1.

Citeşte continuarea...

Firea, replică pentru Becali: Nu e normal ca cei care ştiu situaţia Arenei să pună gaz pe foc

Primarul general, Gabriela Firea, a precizat, luni, în replică la afirmaţiile lui Gigi Becali care a precizat că edilul pierde politic din cauza situaţiei gazonului de pe Arena Naţională, că oamenii de sport nu ar trebui să facă declaraţii cu atât de mare uşurinţă şi nu ar trebui să pună gaz pe foc.

"Nu cred că este bine ca oamenii de sport să facă declaraţii cu atât de mare uşurinţă, nu cred că este normal să transmită mesaje misogine şi nu cred că este normal ca cei care ştiu care este situaţia de pe Arenă, cu ancheta DNA-ului, să pună gaz pe foc şi să facă astfel de afirmaţii, inducând practic o vinovăţie a mea. Care este vina mea? Că suntem cu toţii anchetatţi? (Mă refer -n.r.) la cei care au făcut declaraţii că Primăria a fost vinovată şi eu , ca primar, sunt vinovată şi pierd politic. De ce să pierd eu politic ? Pentru că este o anchetă a DNA-ului, cu ce sunt eu de vină? Am asmuţit eu procurorii pe colegii mei de la direcţii şi am anulat eu contractul? Noi am făcut ceea ce era de făcut în cazul unei astfel de anchete. Pur şi simplu a încetat contractul, s-a suspendat. De ce aş putea să pierd eu politic? Să ştiţi că cetăţenii sunt mai deştepţi decât noi. Ce vină am eu că s-a stricat gazonul, că nu am avut firmă care să-l repare pentru că avem anchetă că un ziar de sport se ocupă cu reclamaţii la DNA?", a declarat primarul general al Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici