Becali: "Singurul din fotbalul românesc care mai are influenţă în arbitraj este Borcea"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că singurul conducător din fotbalul românesc care mai are influenţă asupra arbitrilor este preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care ar trebui să nu se mai amestece.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: "Singurul din fotbalul românesc care mai are influenţă în arbitraj este Borcea"

Becali: "Singurul din fotbalul românesc care mai are influenţă în arbitraj este Borcea" (Imagine: Mediafax Foto)

"Singurul din fotbalul românesc care mai are influenţă la arbitraj e Borcea. Pentru ce-i mai ţin pe Corpodean, Lajos? Au făcut curăţenie în arbitraj, nu se mai vorbeşte de furăciuni. Dacă Lajos sau Corpodean mai arbitrează pe Dinamo sau vreo contracandidată, vor mai fi discuţii. Ce zice Borcea, aia face Lajos. Mai e puţin şi se curăţă arbitrajul românesc, dacă ar înţelege Borcea să nu se mai bage, ar fi extraordinar", a spus finanţatorul stelist.

Becali a precizat că Augustus Constantin, care ar urma să fie delegat la meciul cu CFR Cluj de vineri, este un arbitru foarte bun atunci când nu ascultă de tatăl său, preşedintele CCA Gheorghe Constantin şi de preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea.

"Nu mai îndrăzneşte nimeni să o fure pe Steaua. Augustus e un arbitru bun, dacă nu se implică taică-său şi Borcea n-are probleme. Dacă nu-i ascultă pe ei, e un arbitru extraordinar", a spus el.

Becali a comentat şi speculaţii conform cărora acţionarul rapidist George Copos i-ar fi cerut antrenorului Jose Peseiro, la pauza meciului cu FC Braşov, să folosească anumiţi jucători.

"Păi a făcut Peseiro ce i-a zis Copos? Peseiro e mare antrenor, n-are nevoie de indicaţiile lui Copos. El habar n-are, ce, la UTC se juca fotbal? Avea UTC-ul vreo echipă în Divizia A? Poate să mai stea 25 de ani în fotbal, tot nimic nu ştie. El e de 18 ani în fotbal, eu de cinci, şi tot n-a ascultat muzica aia din Liga Campionilor. Trebuie să te şi ducă. Dacă baţi la el (n.r. - arată spre cap), nimic, şi dacă se uită încă 2.000 de ani, tot nu învaţă fotbal. Cei de la Dinamo? Dacă se pricepeau, făceau. Paszkany se pricepe, a făcut. Ori el, ori Mureşan, unul din ei tot se pricepe. Acum să vedem cine se pricepe mai bine, eu sau ei, cine face mai multe puncte în Ligă, cine ia campionatul...Dacă îl iau ei iar, ridic mâinile: sunteţi mai buni", a comentat conducătorul Stelei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici