Becali spune că Armenteros şi Pinto vin la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, vineri, că argentinianul Emiliano Armenteros şi chilianul Sebastian Pinto vor veni la formaţia antrenată de Marius Lăcătuş.

1 afișare
Imaginea articolului Becali spune că Armenteros şi Pinto vin la Steaua

Becali spune că Armenteros şi Pinto vin la Steaua

"Armenteros va pleca direct în cantonament cu Steaua, semnează contractul. Cu Habibou deja e rezolvat. Sebastian Pinto am înţeles că trebuia să se ducă la echipa a doua a lui Real Madrid dar până la urmă a preferat Steaua. Mâine, poimâine vine tatăl lui în România, pentru a aranja diferite probleme, unde să stea... Nu am vorbit eu cu Calderon pentru Pinto. Pe jucător l-au convins impresarii: «Pentru ce să joci la echipa a doua a lui Real Madrid, când poţi să joci la Steaua, să te baţi cu prima echipă a lui Real Madrid»", a spus Gigi Becali.

Patronul clubului din Bulevardul Ghencea a confirmat că Steaua nu-l va achiziţiona pe William Barbosa. "William am înţeles că a renunţat, că se duce în Franţa, dar cine ştie, e posibil să-l convingem şi pe el", a precizat Becali.

Gigi Becali a menţionat că jucătorii puşi pe lista de transferuri nu vor face pregătirea cu prima echipă a Stelei. "La capitolul plecări sunt cei opt, care dacă nu pleacă oricum nu merg în cantonament cu echipa, se duc la echipa a doua. Nu vor mai fi jucători care să se plimbe prin cantonamente neavând valoare de Steaua. Vor face pregătirea cu echipa a doua. Nu va mai fi ce a fost în ultimii ani, că apoi îşi fac iar vise: «Poate rămân la Steaua». Rămân dar la echipa a doua", a concluzionat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici