Becali spune că Armenteros şi William vor veni la Steaua

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că la gruparea stelistă sunt patru jucători "ca şi veniţi" Emiliano Armenteros, William Barbosa, Habib Habibou şi încă unul, al cărui nume nu l-a precizat.

1 afișare
Imaginea articolului Becali spune că Armenteros şi William vor veni la Steaua

Becali spune că Armenteros şi William vor veni la Steaua

Becali, aflat la Poiana Braşov unde îşi va petrece Revelionul, a afirmat că în acest sezon va fi mai greu pentru Steaua să ajungă echipa CFR, deoarece clujenii joacă foarte bine, spre deosebire de anul trecut. Becali crede că mai întâi trebuie să facă o strategie anti-Rapid ca să fie sigur de locul doi şi abia apoi anti-CFR.

În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Mircea Lucescu, căruia i-a propus un post în staff-ul tehnic, Becali a subliniat că acesta este cel mai specialist om de fotbal din România. "A făcut din fotbal şi avere şi performanţă şi nu mai ştiu altul care să fi făcut aşa. Este o comoară la casa omului", a afirmat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici