Becali spune că după achiziţionarea lui Arthuro urmează "Neto"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că a solicitat staffului administrativ să achiziţioneze doi atacanţi, pe brazilianul Arthuro Henrique Bernhardt de la Deportivo Alaves, care a fost deja transferat, şi pe "Neto", fără a preciza naţionalitatea acestuia şi la ce echipă joacă.

17 afișări
Imaginea articolului Becali spune că după achiziţionarea lui Arthuro urmează "Neto"

Becali spune că după achiziţionarea lui Arthuro urmează "Neto" (Imagine: Mediafax Foto)

"L-am văzut pe Arthuro pe DVD. Am văzut doi atacanţi, Arthuro şi Neto, şi încă unul din Grecia. Am zis: luaţi-i pe Arthuro şi pe Neto ca să terminăm bâlciul cu transferurile. Le-am spus să-l ia şi pe Neto. La ora asta n-avem ce face, n-avem de unde să luăm atacanţi din România, dar vă spun că sunt ultimele transferuri de jucători străini la Steaua. Nu vor mai fi, vreau să aduc jucători români. Dacă ajung străini, ce satisfacţie să ai? Nu mai sunt aşa de mari satisfacţiile, nu mai bate Steaua, bat 11 jucători străini. Ce, trebuie să iau exemplul Arsenal? Ei au altă mentalitate, eu am altfel de gândire, eu nu am aceeaşi satisfacţie când joacă străini", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că Steaua creşte jucători.

"La anul, avem jucători care vor veni de la echipele din România, care au 19, 20, 21 de ani, tineri", a spus el, adăugând că nu se pune la mintea mijlocaşului Eugen Trică de la CFR Cluj, care a declarat că echipa sa nu merge în Liga Campionilor de pe urma Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici