Becali: Steaua este calificată 99,99 la sută

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că "roş-albaştrii" sunt calificaţi în proporţie de "99,99 la sută" în grupele Ligii Campionilor, după remiza cu BATE Borisov, scor 2-2, din prima manşă a turului trei preliminar al competiţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Steaua este calificată 99,99 la sută

Becali: Steaua este calificată 99,99 la sută

"Mi-a plăcut jocul. În prima repriză a fost puţin mai slab, dar în repriza a doua a fost puţin mai bun. A fost foarte bun. Dacă era 2-1 nu-şi mai făcea nimeni nicio problemă. Dacă dădea gol Nicoliţă în loc de bară era 3-1. Am primit golul ăla şi de-aia sunt puţin amărât. Ce probleme ne-a pus BATE? Ce, au fost periculoşi, au avut faze în care să ne stea inima? Acum nu mai suntem calificaţi sută la sută, ci 99,99 la sută. Au mai scăzut cu o sutime şansele. BATE nu e echipă care să bată Steaua niciodată. Mai ales că la 0-0 sau 1-1 suntem calificaţi", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a făcut referire şi la arbitraj. "Am avut două ghinioane. La golul lui Dică n-a fost ofsaid, nici fault n-a fost la Goian la faza din care s-a marcat golul doi. De ce să nu ne legăm de arbitraj? S-a greşit", a spus Becali.

Gigi Becali crede că rezultatul de la Borisov este o pedeapsă venită de la Dumnezeu. "Aseară am avut răutăţi cu Dinamo şi mi-a dat Dumnezeu o palmă. Mă uitam la meci şi ţineam cu italienii. Şi atunci: «Dacă tu nu ţii cu românii tăi, ia o palmă ca să te înveţi tu minte». N-am putut să mă abţin să nu ţin cu Lazio", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici