Becali: Sunt atât de supărat încât n-am cuvinte

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, după partida cu Gloria Buzău, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, că este atât de supărat încât nu are cuvinte.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Sunt atât de supărat încât n-am cuvinte

Becali: Sunt atât de supărat încât n-am cuvinte

"Sunt atât de supărat încât nici n-am cuvinte. Asta este. Când eşti prea bun, asta se întâmplă. Cine face ca mine, ca mine să păţească", a spus Becali, care nu a dorit să ofere alte detalii.

Pe de altă parte, mijlocaşul Vasilică Cristocea a părăsit terenul accidentat, el ajungând la autocar şchiopătând serios.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, vineri, în deplasare, în compania formaţiei Gloria Buzău, în cadrul etapei a XVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici