Becali: Sunt mulţumit de rezultat

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că este mulţumit de rezultatul înregistrat la Bistriţa, scor 2-2, mai ales că echipa sa nu a jucat rău într-un meci care nu era vital.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Sunt mulţumit de rezultat

Becali: Sunt mulţumit de rezultat (Imagine: Mediafax Foto)

"N-am avut aşa mari trăiri, ca la alte meciuri. Dacă m-am bucurat la golul doi, înseamnă că sunt mulţumit de rezultat. Nu pot spune că Steaua a jucat prost, am controlat mare parte din joc. A fost şi ghinion, am luat primul gol aiurea, pe o greşeală de portar, iar golul doi pe dominarea noastră. Campionatul e lung, n-a fost un meci vital. Cel cu Galatasaray e cel mai important", a spus Becali.

Gigi Becali a menţionat că se bucură pentru Bogdan Stancu, "a cărui meserie e de marcator". "Să dea Dumnezeu să apere Zapata bine cu Galata. Asta e, mai greşeşte omul. Sper să rezolvăm problemele, important e ce facem miercuri. Echipa a jucat bine, a combinat bine, nu sunt supărat, nu m-a deranjat ceva. Poate Neaga, care putea marca din şase metri, şi care a mai avut o ocazie, dar atâta poate. Ce să rămânem în urmă? Campionatul e lung, avem timp să recuperăm distanţa. I-a cerut lui Lăcătuş să odihnească jucătorii de bază. Toja a jucat foate bine, e bine că l-a înlocuit şi n-a jucat tot meciul. Nu înţeleg de ce n-a intrat Abel Moreno. Revin Golanski, care nu e grav, Ovidiu Petre, Goian...Nu m-am dus la meci pentru că gândul îmi e doar la partida de miercuri", a spus el.

Becali a menţionat că ar fi fericit dacă meciul de miercuri cu Galatasaray s-ar termina 0-0: "Suntem echipă puternică şi cred că vom marca. Un 1-0, ca să n-avem emoţi chiar aşa mari, ar fi foarte bine".

Gigi Becali a dezvăluit că Steaua a mai transferat un jucător, dar că nu-i poate face public numele până duminică. "E român, mijlocaş ofensiv, din Liga I, o să vedeţi mâine. Jucătorul e deja în Bucureşti", a spus conducătorul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici