Becali: Toja s-a accidentat, dar nu cred că va fi indisponibil mai mult de trei săptămâni

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că mijlocaşul Carlos Toja a suferit o leziune la antrenamentul efectuat, marţi seara, de lotul pregătit de Cristiano Bergodi, dar nu crede că internaţionalul columbian va fi indisponibil mai mult de trei săptămâni.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Toja s-a accidentat, dar nu cred că va fi indisponibil mai mult de trei săptămâni

Becali: Toja s-a accidentat, dar nu cred că va fi indisponibil mai mult de trei săptămâni (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ştiu nimic de Toja, doar că s-a accidentat. Mîine (n.r. - miercuri) vom şti care este gravitatea problemei sale. E bine oricum, mai mult de trei săptămîni nu cred că va sta", a declarat conducătorul Stelei, la Gsp TV.

În altă ordine de idei, Becali a precizat că în opinia sa prestaţiile arbitrilor din prima etapă a noii ediţii de campionat au fost bune, nefiind de acord cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care a precizat că echipa sa a fost dezavantajată de arbitraj în jocul cu Universitatea Craiova (0-0).

"Mi s-a părut că au fost arbitraje bune în prima etapă. Ce spune Borcea este numai minciună, dar în rest a fost foarte bine. Nu mai poţi spune în acest campionat că există corupţie în arbitraj, ci doar că arbitrii au greşit", a completat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici