Becali vrea să-l vândă pe Dică cu patru milioane de euro

Finanţatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat că ar vrea să-l vândă pe atacantul Nicolae Dică cu patru milioane de euro, oferind orice sumă în plus intermediarului care perfectează transferul.

1 afișare
Imaginea articolului Becali vrea să-l vândă pe Dică cu patru milioane de euro

Becali vrea să-l vândă pe Dică cu patru milioane de euro

"E posibil să plece Dică, nu ştiu exact. Eu vreau patru milioane şi ia tu trei dacă poţi. Dacă o societate îl dă pe nouă milioane, le dau lor ăia cinci. Că nu mi-e frică de Ţuluş (n.r. Doru Ţuluş, procuror DNA). Nu mă interesează pe mine DNA, că nu îmi fac ei mie tranzacţiile. Ţuluş poate să ancheteze până îi vin spumele la gură", a mai spus Becali.

Finanţatorul a precizat că prejudiciul adus statului din transferuri, din ancheta DNA, este de 1,7 milioane de euro şi că este dispus chiar el să plătească dacă investigaţia se va opri. "Dacă prejudiciul ar fi real, ar fi de 1,7 milioane de euro. Mare lucru. Pentru că celelalte sume sunt ale cluburilor. E o tâmpenie. Le dau eu 1,7 milioane să se termine balamucul, să-şi retragă Ministerul Finanţelor plângerea. O fi şi în fotbal o sută de mii, două sute, un milion de bani negri, dar nu să-i scoţi, ci să-i bagi. Bani albiţi pe care îi bagi să se facă negri", a explicat Becali.

Gigi Becali a explicat că nu îi ia apărarea nimănui, dar e o acţiune nedreaptă a DNA împotriva unor oameni din fotbal. "Nu e vorba că iau apărarea cuiva, dar de unde să fie bani negri dacă tot trebuie să bagi bani? Eu ştiu fenomenul fotbal. Eu am încasat 30-40 de milioane din participarea în Liga Campionilor şi tot mai sunt în pierdere cu vreo 30. Dar celelalte cluburi, Dinamo, Rapid? E moral să iei apărarea dacă tot dai bani din buzunarul tău să se uite lumea la fotbal. E nedrept. Dă-l naibi pe Borcea, a băgat şi el 5-6 milioane în fotbal, să-l mai bagi şi la puşcărie acum?", s-a întrebat Becali.

Finanţatorul stelist crede că nu sunt vinovaţi de nicio infracţiune conducătorii cluburilor Rapid, Dinamo şi Unirea Urziceni: George Copos, Cristian Borcea, respectiv Mihai Stoica şi nici impresul Ioan Becali.

Gigi Becali a mai spus în glumă că va cere de acum înainte aprobarea DNA pentru orice transfer pe care îl va mai efectua pentru a nu fi acuzat de "înşelăciune, evaziune fiscală".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici