Becali: Vreau să jucăm cu albanezii, e mai aproape şi mai bine

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, vineri, că şi-ar dori ca Steaua să întâlnească în turul trei preliminar al Ligii Europa, dacă trece de Ujpest, formaţia albaneză Flamurtari şi nu pe scoţienii de la Motherwell.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Vreau să jucăm cu albanezii, e mai aproape şi mai bine

Becali: Vreau să jucăm cu albanezii, e mai aproape şi mai bine (Imagine: Mediafax Foto)

"Vreau să jucăm cu albanezii, e mai aproape şi e mai bine așa. Tatăl meu s-a născut în Albania. Sunt legat sentimental de acele locuri, mă înțeleg cu cei de acolo, vorbesc limba mea. Sunt și cheltuieli mai mici cu deplasarea. Am auzit că au bătut cu 1-0, cred că se vor califica albanezii și vom juca cu ei. Dacă Toja și Szekely erau mai în formă, le dădeam șase goluri celor de la Ujpest. Nu avem nicio problemă cu echipe din astea, am adunat puncte și suntem cap de serie. Să vedem cu cine o să jucăm în turul dinaintea grupelor, acolo e important, dar nu mi-e frică nici atunci", a declarat Becali la GSP TV.

Becali a apreciat că Șahtior Doneţk va elimina pe FC Timişoara în Liga Campionilor. "Şahtior o va scoate pe Timișoara, e diferență mare, dar nu vreau eu să comentez", a aspus Becali.

Formaţia Steaua ar putea întâlni câştigătoarea dublei manşe dintre KS Flamurtari (Albania) şi Motherwell (Scoţia), în turul trei preliminar al Ligii Europa, dacă va trece în turul doi de Ujpest FC, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, vineri, la Nyon.

În prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, Steaua a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia urgară Ujpest FC, iar Flamurtari s-a impus, acasă, scor 1-0, în faţa scoţienilor de la Motherwell. Meciurile retur sunt programate la 23 iulie.

În cazul în care va trece de Ujpest, Steaua va juca prima manşă a turului trei preliminar din Liga Europa pe teren propriu, la 30 iulie. Returul va avea loc la 6 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici