Beckham a închiriat un apartament într-o zonă rău famată din Milano

Mijlocaşul englez David Beckham, împrumutat din ianuarie de formaţia din SUA La Galaxy la gruparea italiană AC Milan, a închiriat un apartament de lux la Milano care se află la doar cinci minute de mers pe jos de o zonă rău famată a oraşului, Viale Abruzzi.

18 afișări
Imaginea articolului Beckham a închiriat un apartament într-o zonă rău famată din Milano

Beckham a închiriat un apartament într-o zonă rău famată din Milano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beckham a închiriat apartamentul la recomandarea căpitanului echipei AC Milan, Paolo Maldini, care locuieşte în apropiere, informează The Sun.

Zona Viale Abruzzi este faimoasă la Milano pentru că acolo se regăsesc prostituate şi travestiţi , proxeneţi şi comercianţi de droguri.

David Beckham era aşteptat să închirieze un apartament în Via Spiga, zonă faimoasă pentru magazinele de acolo, pentru a o mulţumi pe soţia sa, Victoria. Dar cuplul s-a decis ca David să locuiască singur la Milano pe perioda împrumutului de la formaţia din Statele Unite ale Americii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici