Beckham a revenit la antrenamente

Mijlocaşul englez David Beckham a revenit, miercuri, la antrenamentele echipei sale, Los Angeles Galaxy, după cinci săptămâni de absenţă, cauzate de accidentarea suferită la un genunchi la sfârşitul lunii august, informează cotidianul Marca.

1 afișare
Imaginea articolului Beckham a revenit la antrenamente

Beckham a revenit la antrenamente

David Beckham a suferit o entorsă la un ligament al genunchiului drept într-un meci cu Pachuca, perioada de indisponibilitate fiind estimată iniţial la şase săptămâni.

Jucătorul englez, care a semnat un contract pe cinci ani cu Galaxy, încă nu şi-a putut demonstra valoarea în faţa fanilor formaţiei americane, el jucând doar în şase partide, cu un total de 310 minute.

Echipa Los Angeles Galaxy ocupă locul patru în clasament, cu 27 de puncte şi un meci mai puţin, fiind devansată de Chicago, Columbus şi Colorado. Campionatul de fotbal din SUA se va încheia la sfârşitul lunii octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici