Beckham nu a decis încă unde va evolua

Starul englez David Beckham a declarat, luni, că nu a decis încă unde va evolua de anul viitor, după ce contractul său cu Los Angeles Galaxy a expirat.

101 afișări
Imaginea articolului Beckham nu a decis încă unde va evolua

Beckham nu a decis încă unde va evolua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Când voi avea puţin timp pentru mine, voi decide ce este mai bine de făcut. Însă înainte de asta îmi voi petrece timpul cu familia, vom sărbători Crăciunul", a declarat Beckham, prezent la Melbourne cu echipa sa pentru un meci amical.

Numele lui Beckham este evocat în special la Paris Saint-Germain, însă jucătorul de 36 de ani şi-ar putea încheia activitatea în SUA.

Los Angeles Galaxy a câştigat campionatul SUA în acest an şi se află în prezent în turneu în Asia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici