Beckham, Sirigu, Silva şi Lucas nu joacă pentru PSG în ultima etapă din Franţa

Paris Saint-Germain va disputa ultimul meci al sezonului, duminică, la Lorient, în etapa a XXXVIII-a a campionatului Franţei, fără mai mulţi jucători şi în special fără David Beckham.

110 afișări
Imaginea articolului Beckham, Sirigu, Silva şi Lucas nu joacă pentru PSG în ultima etapă din Franţa

David Beckham (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Beckham nu s-a antrenat în această săptămână, nu cred că va juca, dar va veni cu noi", a declarat antrenorul Carlo Ancelotti.

Mijlocaşul englez de 38 de ani şi-a luat adio de la fanii de pe Parc des Princes week-end-ul trecut cu Brest, scor 3-1, cu banderola de căpitan pe braţ, la câteva zile după ce anunţase că se retrage la finalul sezonului.

"Thiago Silva şi Lucas au plecat la naţionala Braziliei", a adăugat Ancelotti, care nu a făcut nicio referire la Sirigu, neinclus în lot.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici