Beckham spune că toţi jucătorii de la AC Milan l-au rugat pe Ancelotti să nu plece

Mijlocaşul englez David Beckham a dezvăluit că toţi jucătorii echipei AC Milan l-au rugat pe Carlo Ancelotti să nu plece de la conducerea tehnică a formaţiei italiene, apreciind că italianul este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, informează The Sun.

2 afișări

"Aptitudinile de manager ale lui Carlo Ancelotti sunt absolut excepţionale, este un antrenor strălucit. Să joci sub bagheta unui astfel de manager este un adevărat privilegiu. Este unul dintre cel mai buni. În cariera mea am avut noroc să fiu antrenat de câţiva dintre cei mai buni antrenori din lume, iar Ancelotti în mod sigur face parte din această categorie", a declarat Beckham.

Potrivit The Sun, fotbalistul englez admite o posibilă plecare a lui Ancelotti de la Milan, spunând: "Mi-aş fi dorit să fiu antrenat de o astfel de persoană cât mai mulţi ani, a fost distractiv. Nu numai eu spun asta, nu este doar opinia mea. Toţi jucătorii Milanului îl iubesc şi nu vor ca el să plece. Toţi l-au rugat să rămână la club. Tot ceea ce ştiu este că, indiferent unde va pleca şi indiferent ce va face, va avea admiraţia şi respectul meu. Pentru mine este un antrenor incredibil, este un mare tehnician", a precizat jucătorul englez, care a fost adus la Milan de Ancelotti, sub formă de împrumut de la LA Galaxy.

Presa engleză a scris săptămâna trecută că Ancelotti a semnat un precontract cu Chelsea Londra, echipă pe care o va antrena în următorii trei ani, însă tehnicianul italian calificat drept "grotesc" acest zvon. "Nu există niciun fel de noutate faţă de ceea ce am spus deja. Sunt la AC Milan de foarte multă vreme şi este fantezist şi grotesc să crezi că aş putea să mă ocup de campania de achiziţii a unui club cu care nu sunt sub contract", a precizat, vineri, Ancelotti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici